Gå til hovedindhold

Ny hjemmeside

Forventningerne er høje når vi, som kunder, besøger en hjemmeside! Vi har forventninger om at hjemmesiden er opdateret, hurtig og nem at navigere rundt på. Hjemmesiden skal skabe troværdighed - om det er til en lille forening eller en større virksomhed, spiller ingen rolle.

Over 85% af den danske befolkning - unge som ældre - bruger internettet til at søge informationer omkring produkter og services - BLIVER DU OG DIN HJEMMESIDE FUNDET?

Har du allerede en hjemmeside så kontakt os for at få en vurdering af, hvor godt den opfylder dine forventninger til synlighed, hastighed og brugervenlighed. Vi står naturligvis også til rådighed, hvis du har brug for udvikling af en ny hjemmeside!

Ny hjemmeside
Vi fungerer som et full service bureau til udvikling af hjemmesider. Vælger du at bruge os, går vi i tæt dialog med dig om dine ønsker og mulighederne for at realisere dem. Første skridt er at vi udarbejder et design fra dialogen og når det så er godkendt af dig, går vi i gang med selve udviklingen.

Alle sites udvikles responsive. Med responsivt design sikrer du at dit site bliver vist på en flot og læsevenlig måde om den tilgås fra en computer, mobil eller tablet. En hjemmeside, der er responsiv, rangerer i dag bedre hos Google. Udover det responsive design, er alle vores hjemmesider udviklet til at være let redigérbare, sådan at I let selv kan tilføje nyt indhold og rette de små stavefejl.

Vi tager dig igennem hele processen: 

  • Designet til hjemmesiden
  • CMS
  • Det rigtige indhold
  • SEO
  • Hosting
  • Farvernes betydning
  • Webshop

Hvad sker der efter lancering af din hjemmeside?
En ting er, at få udarbejdet en ny hjemmeside noget andet er at hjemmesiden skal kunne findes af de kunder du har og de potentielle kunder, der hver dag søger internettet tynd for informationer. Her kan vi gøre en stor indsats da vi har egen SEO afdeling, der opsætter og vedligeholder hjemmesider for store og små kunder.

Kontakt Therese allerede i dag for en uforpligtende snak på telefon 3141 3284 eller e-mail tsb@provi.dk