Gå til hovedindhold

Møns Bank har igennem de sidste 10 år befundet sig i en rivende udvikling! De har arbejdet med at opgradere og effektivisere deres interne processer og fremtidssikre deres arbejdsplads og virksomhed.

Denne proces krævede dog også en opgradering og ny-tænkning af deres online tilstedeværelse, som have til formål at give banken en mere moderne identitet – uden at bryde de rammer som kendetegner Møns Bank.

Møns Bank konsulterede derfor Provi reklamebureau, og i et tæt samarbejde valgte de at sige farvel til deres gamle hjemmeside: og gå ind i et nyt årti med en ny online platform.

logo
møn

Vi startede samarbejdet med at tage et fælles beslutning om, hvilket system deres nye online platform skulle udvikles i. Herefter udarbejdede vi et responsivt design, som havde til formål at repræsentere Møns Bank på mere moderne vis end hidtil - uden at bryde de designmæssige rammer, som kendetegner Møns Bank.

I processen havde vi et særligt fokus på at forbedre brugervenligheden: som vi efterkom ved skabe en helt ny struktur i deres univers.  Dertil var især søgefunktionen vigtig, da Møns Bank har produceret og udgivet en stor mængde af indhold, som de ønskede at bibeholde. 

Strukturen og søgefunktionen er derfor blevet forbedret, idet disse nu er mere brugervenlige og intuitive. 
Dertil havde vi et særligt fokus på at skabe et responsivt univers, som leverer en fantastisk brugeroplevelse, uanset hvilken skærmstørrelse eller browser, som man navigerer fra. 

Dette gør at kunderne nu kan udnytte den fulde skærmbredde, som derved også giver indholdet mere plads og præsenterer banken på mere overskuelig vis. Udover den nye hjemmeside, har Møns Bank benyttet processen til at gennemarbejde al deres indhold, og de er derfor nu godt klædt på til et nyt årti. 

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .