Gå til hovedindhold

Hjemmeside med mere kunst

Galleri Syd havde brug for en ny hjemmeside der kunne understøtte det utroligt store sortiment af kunstværker som de råder over. I forbindelse med dette blev der udviklet et helt nyt visuelt design til deres hjemmeside.

Vi er utroligt tilfredse med Galleri Syds nye design, som der både tilgodeser det visuelle men særdeles også brugervenligheden på siden.

Galleri Syd
Ny hjemmeside Galleri Syd Provi

Galleri Syd - Moderne design

Galleri Syd, som er placeret i Sdr. Ulslev, er et kunstgalleri, der ofte har spændende arrangementer med diverse kunstnere.

I takt med at Galleri Syd har fået et øget behov for at kunne tilføjet flere værker til deres hjemmeside, blev der også brug for en side der kunne understøtte pladsen til alle disse kunstværker. Den nye hjemmeside er blevet designet med fokus på at præsentere og administrere alle disse kunstværker på en mere dynamisk måde.

Mulighed for online handel

På nuværende tidspunkt bliver Galleri Syd hverken brugt eller håndteret som en webshop, men alle funktioner der skal til for at få det til at fungere er integreret bag den nuværende hjemmeside.

I fremtiden er det planen at hjemmesiden også skal fungere som en webshop. Der vil brugeren så have mulighed for at gennemgå og kigge på alle de værker, som er til salg og efterfølgende gennemføre købet direkte i webshoppen.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .