Gå til hovedindhold

Iværksættere - self-outplacement


Er du klar til at starte på en frisk?

Hvorfor investerer i Outplacement? Fordi en investering i outplacement til en opsagt medarbejder sender et sundt signal til nuværende kollegaer, fremtidige medarbejdere, kunder i omverdenen og øvrige samarbejdspartnere om, at I drager omsorg for jeres ansatte fra start til slut.

Provi

Hvorfor vælge Provi? Fordi vi støtter, vejleder og rådgiver både ledere og medarbejderne i vores outplacement program. Vi tager gerne hånd om det psykologiske aspekt, da vi ved at job og identitet hænger sammen for størstedelen af os. Der er naturligvis tale om et fortroligt og personligt outplacement forløb, med vægt på de områder medarbejderen har særligt brug for sparring til, for hurtigst muligt at komme videre til en ny stilling. Vi er alle forskellige, og hos Provi er der ikke to processer der er ens.

Self-outplacement via iværksætteri er med dig i centrum.

Målet er en forretningsmodel, for din forretningside, med en præsentation af virksomhedens koncept. Udgangspunktet for arbejdet med virksomhedsideen er dine faglige og personlige kompetencer, der med støtte fra vore konsulenter – hvor alle har en praktisk tilgang til arbejdet med teorier og analyser fra egne virksomheder – hjælper i processen med etablering af forretnigsplanen.

Processen strækker sig over 8 uger – med en variation af fremmøde, individuelt arbejde og individuelle drøftelser med den enkelte konsulent, samt præsentation af din gennemarbejdede forretningsplan med individuel dialog og tilbagemelding sidst i forløbet.