Du er her

Virksomhedsrådgivning

Konsulenthuset Provi tilbyder sparring og støtte på mange niveauer og på mange områder, når det gælder virksomhedsrådgivning. Vi har stor erfaring med virksomhedsrådgivning – fra det strategiske niveau til helt konkret i rådgivning om dagligdagens personale- og ledelsesudfordringer.

Vore specialer indenfor virksomhedsrådgivning er indenfor strategi- og organisationsudvikling med fokus på styring, struktur og kultur – og indenfor HR-områdets område med fokus på rette mand til rette job i form af forskellige områder for at få tilfredse og effektive medarbejdere.

Vi skræddersyer forløbene til den enkelte virksomhed og problemstilling, så de processer vi gennemfører, passer til din virksomhed! Vi har ingen metervarer liggende på hylden. Til gengæld har vi en bred organisation, der samarbejder internt og eksternt for at levere det allerbedste til dig.

Se mere omkring hvad vi tilbyder i menuen til venstre. Kontakt os og vi går hurtigt i gang med at hjælpe dig. 

Ejerskifte

Et godt ejerskifte starter i god tid!

Ledelsessparring

Det er vores oplevelse, at fagligt kompetente og meget dygtige ledere ofte sidder alene derude - med hele virksomhedens ansvar på skuldrene.

HR-Rådgivning - Person og kompetenceprofil

HR - human ressources - er en stærk disciplin inden for ledelse, da ledelse er at nå sine mål gennem medarbejderne.

Strategiudvikling

Ledelsesopgaverne er også at sætte det lange lys på virksomhedens udvikling, ud fra virksomhedens aktuelle situation og forventninger til markederne.

Virksomhedstestamente

Forestil dig, at det utænkelige sker i morgen. Et biluheld, en arbejdsulykke, et slagtilfælde.