Gå til hovedindhold

Professionel Videoproduktion


Hos Provi Reklamebureau producerer vi professionelle videoer til sociale medier, hjemmesider og TV-produktioner. Vi rådgiver i forhold til indhold, setting og opstilling, uanset om vi beskæftiger os med video i forbindelse med personlig branding, virksomhedsbranding eller til politisk brug. 

Når vi får stillet en opgave, starter samarbejdet altid med idéudviklingen. Her skaber vi sammen rammerne for videoen og dens indhold. Samarbejdet stopper dog ikke her.

Hos Provi Reklamebureau mener vi, at den høje kvalitet af vores færdigproducerede produkt, sikres på baggrund af en god relation. Derfor stiller vi altid en fast kontaktperson til rådighed, og vi tilbyder at materialet gennemgår flere korrekturrunder, så du til sidst modtager en video, som ikke kun engagerer modtageren, men som også fortæller din gode historie, nøjagtigt som du ønsker.

Videoproduktion
Video

Professionelt udstyr og optimeret lyd

Vi råder over en stor udstyrspark til multi-kameraproduktioner, og alt i lys- og lydudstyr som videoproduktion kræver - uanset om vi skal filme på en mark på Vestlolland eller hos en virksomhed i Køge. Provi styrer alle detaljer, så du kan koncentrere dig om dit budskab.

Er du i tvivl om hvorvidt du selv kan speake, hvad du bør have på i videoen eller din gestikulation, så rådgiver vi naturligvis også om dette. Vores produktionsfolk har flere års erfaring i medietræning, og vi sikrer at videoproduktionen fremstår troværdig og af høj kvalitet, uanset din erfaring med video.

Ønsker du et tilbud?

Kontakt vores videoansvarlige Thomas Kauffmann Lund pr. e-mail: tkl@provi.dk 

 

Cases