Gå til hovedindhold

Velkommen til Henrik Ejby

Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby bygger på traditioner. Henrik der er ejer og daglig leder i virksomheden er tredje generation. Virksomheden er oprindelig etableret af hans farfar og siden 1967 kom hans far, Per E. Hansen, ind i firmaet. Per er fortsat aktiv og en meget vigtig og uvurderlig del af den store, lokale vidensbase, som er ét af firmaets kendetegn gennem flere end 50 år.

Ejendomsmæglerfirmaet Henrik Ejby er specialister i at sælge boliger. De er specialiter I at sælge liebhaverejendomme - og det er der mange af.

Hvis ejendommen er den rigtige, er det uden betydning hvor den ligger. Liebhaveri er ikke ensbetydende med at det behøver være dyrt, liebhaveri handler også om en særlig god beliggenhed, fantastisk arkitektur, en unik historie eller i det hele taget bare en bolig med sit eget særpræg.

 

Henrik Ejby logo - Konsulenthuset Provi case
Henrik Ejby - Konsulenthuset Provi case

Ny identitet og hjemmeside til Henrik Ejby

Da Henrik Ejby kom til os første gang, havde han mange drømme. Drømme om at tage sin virksomhed fra et niveau til et andet. Vi fik lov at komme med på denne rejse, en rejse som nu har udviklet sig til et meget tæt samarbejde og som har været et aktivt samarbejde siden 2015.

Vi startede processen med en idégenerering og fik hurtigt skabt det nye visuelle univers til virksomheden i form af nyt logo, ny hjemmeside, signatur samt marketing materialer til de øvrige online portaler som Henrik Ejby anvender i sin virksomhed.

 

Synlighed

Som et vigtigt led i vores samarbejde er vi nu fast marketingafdeling for alt der bliver udarbejdet til Henrik Ejby. Vi administrerer og udvikler content til hjemmesiden samt til Facebook og Instagram.

Lad os tage en kop kaffe

Skriv dit nummer herunder for at blive ringet op, eller ring til os på tlf. 54 86 06 04 .