Du er her

Reklamebureau

Konsulenthuset er et mindre full service reklamebureau. Vi har den overbevisning at man kommer længst med godt håndværk. Er fundamentet i orden er det nemmere at skabe den korrekte synlighed for dig og din virksomhed.

Vi ser på din virksomhed med nye store briller – vi symptombehandler ikke. Men har derimod de rigtige kompetencer til at udvikle markedsføringstiltag der øger kendskabet og skaber resultater for dig og din virksomhed.

Vi tilbyder alt inden for strategisk planlægning, sørger for at de penge du har til markedsføring bliver anvendt optimalt. Dertil laver vi alt inden for grafisk design og identitet herunder logoer, hjemmesider, Facebook, LinkedIn mv. Med andre ord - vi kommer hele vejen rundt.

Ring til os på telefon 54860604 og hør mere om mulighederne for et godt og konstruktivt samarbejde.

 

Grafisk design og identitet

Hvordan skiller du dig ud fra mængden? Lad os hjælpe dig - ingen opgave er for stor eller lille!

Hjemmeside

Forventningerne er høje når vi, som kunder, besøger en hjemmeside! Vi har forventninger om at hjemmesiden er opdateret, hurtig og nem at navigere rundt på.

Webshop

Vil du udvikle din forretning? - Få en webshop der dur!

Invester i en professionel webshop...

Online markedsføring

Online markedsføring er en af de mest effektive og billigste måder at markedsføre sin virksomhed på - især når man ønsker flere leads via nettet.

Sociale medier

Brug de sociale medier og bliv mere synlig for dine kunder. De sociale medier har i stor stil ændret den måde vi som virksomheder markedsfører os på igennem de sidste år.

Markedsføringsplan

En Markedsføringsplan skal sikre, at du får størst mulige effekt af dit markedsførings-budget.

Salgsoptimering

Mersalg, salgssparing eller salgstræning - lad os hjælpe dig med at optimere dit salg, der hvor du har brug for det.