Du er her

Persondata- og cookiepolitik

Hvilke data indsamler Konsulenthuset Provi om dig?
Besøger du vores hjemmeside, indsamler vi din IP-adresse og data om dit styresystem, din mobile enhed, din internet-browser og dine aktiviteter på siden, fx hvilke sider du ser, dine søgninger m.v. Vi ønsker ikke at indsamle følsomme data om dig, medmindre du selv har givet os dem. Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og e-mailadresse.

Hvordan bruger vi dine data?
Vi bruger data om dig til at lave en profil af dig, give dig målrettet markedsføring i det omfang vi kører kampagner, hindre uregelmæssigheder og optimerer vores hjemmeside. Efter persondataforordningens artikel 6 må vi behandle dine data, hvis:

a)  du har samtykket hertil, tilmeldt dig vores nyhedsbrev og/eller accepteret cookies
b)  det sker for at opfylde en aftale med dig, eller
c)  vi har en legitim interesse i at forbedre og administrere vores tjenester og dit samtykke mv., og denne interesse overstiger eventuelle ulemper for dig.

Tilbagekalder du et samtykke, fortsætter vores behandling af dine data alene, hvis det er nødvendigt for at opfylde en aftale med dig eller kan baseres på en interesseafvejning.

Hvem får adgang til dine data?
Leverandører, der arbejder for os, kan få adgang til dine data, men må kun bruge dem til at løse de opgaver, vi beder dem om, og inden for de formål, vi har nævnt ovenfor. Det kan fx være virksomheder, der hjælper os med IT- og kundesupport.

Hvor længe opbevarer vi data?
Vi opbevarer dine data, så længe du bruger vores tjenester, og opbevaring er nødvendig for at opfylde de formål, vi har nævnt, eller andre legitime formål og forpligtelser som fx at kunne dokumentere vores behandling. Tilbagekalder du dit samtykke, sletter vi dine data, medmindre vores behandling kan fortsætte på et andet behandlingsgrundlag. Normalt sletter vi dine data senest ½ – 1 år efter, at formål er ophørt, dog gemmes data om din onlineadfærd i Google Analytics i op til 26 måneder og vil derefter automatisk blive slettet. Vi har sikret os en passende og høj beskyttelse af dine data og rettigheder.

Dine rettigheder
Du kan få indsigt i de data, vi behandler om dig og kræve at få data berigtiget eller slettet, eller at vores brug heraf begrænses. Gør du med rette indsigelse mod vores behandling, må vi ikke længere behandle dine data. I nogle tilfælde kan du få data, du har givet os, udleveret eller sendt til en tredjepart. Har du givet os dit samtykke til at få markedsføringsmateriale mv., kan du til enhver tid tilbagekalde dette via ths@provi.dk

Kontakt og klager
Konsulenthuset Provi DPO er Thomas Stein og kan kontaktes på ths@provi.dk, på telefon +45 54860604 eller via brev Konsulenthuset Provi, Vestensborg Alle 2B, 4800 Nykøbing F. Du kan også klage over vores databehandling til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk.

Ændringer
Vores persondatapolitik kan ændres men altid ses på vores hjemmeside. Hvis vi ændrer vores persondatapolitik, og det har betydning for behandlingen af data om dig, vil vi orientere dig herom.

ANVENDELSE AF COOKIES

Når du besøger Provi.dk, udveksler din internetbrowser informationer med vores servere, og på den måde efterlader du elektroniske spor - også kaldet COOKIES. Disse cookies indeholder eksempelvis informationer omkring:

  • hvilke sider du har kigget på hos os, hvornår og hvor længe
  • hvilke internetbrowser du bruger
  • hvilken skærmopløsning du har
  • hvilket styresystem du anvender
  • hvilken enhed du besøger hjemmesiden med (computer, tablet eller mobil)
  • hvilken anden webside du kom fra 

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der giver mulighed for at lagre oplysninger, eller tilgå allerede lagrede oplysninger på brugerens pc, smartphone, tablet eller lignende, med det formål at indhente data om brugeren. Klik her for at læse mere.

Du kan læse mere om cookiebekendtgørelsen på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Cookies fra Google Analytics
På provi.dk anvender vi primært cookies fra statistikprogrammet Google Analytics til at indsamle statistiske oplysninger om brugen af hjemmesiden.

Fravælg cookies fra Google Analytics her

Din accept
Når du første gang besøger provi.dk bliver du informeret omkring vores brug af cookies, og du har her mulighed for at klikke "nej tak til cookies". Hvis du ikke klikker på dette link, accepterer du vores brug af cookies. Hvis du senere fortryder dit valg, skal du blot følge linket nederst på denne side til  hvordan du sletter dine cookies. Herefter vil du igen møde valgmuligheden for at sige "nej tak til cookies".

Slette cookies
Vi håber, at du vil tillade cookies fra provi.dk, da de dels hjælper os med at forbedre hjemmesiden, dels hjælper dig til ikke at skulle vælge de samme ting igen og igen.

Ønsker du alligevel ikke at modtage cookies fra provi.dk, skal du i din browsers internetindstillinger vælge avancerede cookieindstillinger og tilføje provi.dk til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller allerede cookies som din browser har gemt.

Hvis du sætter din browser op til at blokere cookies provi.dk, skal du være opmærksom på, at der kan være nogle af hjemmesidens funktioner der ikke virker.

Find mere information om at slette alle cookies her.

 

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her.

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Google Adwords remarketing (reklame)
Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt provi.dk i det omfang at vi kører kampagner.

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her.

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe, som Google har lagret her.

Tredjeparts cookies
Provi.dk bruger en række tredjeparts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise 3. parts cookies i din browser ved at følge dette link.

Du kan fravælge Google Analytics her.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Konsulenthuset Provi, skal du rette henvendelse på ths@provi.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i lov om massemediers informationsdatabaser og Persondataloven.

Kontakt Konsulenthuset Provi
Du kan kontakte Konsulenthuset Provi via følgende denne email

Persondata- og cookiepolitik opdateret maj 2018.