Gå til hovedindhold
Provi Blog - Vores bidrag til det faglige fællesskab
9 marts 2020

Provi Blog - Vores bidrag til det faglige fællesskab

Sidder du somme tider, og mangler inspiration til hvordan du skal gribe din markedsføring an, eller viden om de seneste trends på sociale medier?

Hos Provi er vi rigtig dygtige til det vi laver. Vi er eksperter i online markedsføring og vi vil gerne være det sted, hvor du finder værdifuld viden om, hvordan din virksomhed får succes med både webshop, hjemmeside, SEO og sociale medier. Derfor har vi lanceret Provi Blog.

Hvorfor bloggen?

På Provi Bloggen kan du læse med og blive klogere på de sidste nye trends indenfor online markedsføring, og vi deler ud af vores mange tips og tricks, som kan hjælpe dig med at markedsføre dig selv og din virksomhed. 

De emner vi skriver om på bloggen, er viden vi opnår gennem vores daglige arbejde. Her går vi i dybden med emner, som vi har en stor viden om, og det må godt blive lidt nørdet, men skrevet i et sprog, som alle kan forstå. Vi deler ud af erfaringer og af de ting, som vi ved virker i praksis for os og i høj grad for vores kunder. 

Med andre ord deler vi ud af det, som mange ellers holder for dem selv. Vi tror nemlig på, at det skaber langt større værdi både for os selv og for andre, når vi bidrager til det faglige fællesskab. 

Bloggen er lanceret som en del af Provis nye identitet, hvor vi gerne vil være meget bedre til at fortælle om det vi kan, og de mange kompetencer vi har i vores fælles organisation. 

Du kan læse de første blogindlæg lige her.