Gå til hovedindhold
Konsulenthuset Provi - Facebook Business Manager, hvorfor?
11 January 2019

Facebook Business Manager - hvorfor?

Hvis du markedsfører dig via Facebook eller, hvis du har planer om det, kommer du ikke uden om Facebook Business Manager.

Business Manager er en gratis Facebook-platform, der hjælper annoncører med at integrere marketingindsatsen på Facebook med medarbejderne i virksomheden og med eksterne partnere. Du kan køre og spore dine annoncer, administrere aktiver som f.eks. dine sider og annoncekonti og tilføje et bureau eller marketingpartnere, som kan hjælpe med at administrere din virksomhed.


Adskil forretning og fornøjelse

At oprette en Business Manager betyder ikke, at du skifter profil. Du opretter i stedet et centralt sted til at administrere din virksomhed separat fra din personlige Facebook-profil. Når du har oprettet Business Manager, administrerer du dine sider og annoncekonti her, så du aldrig behøver at bekymre dig om at komme til at blande virksomhedsindhold med dit personlige indhold. Dermed sikre du også ejerskab over dine sider og konti. Normalt er alle sider og annonce-konti nemlig administreret og ejet af personlige profiler. Ulempen ved private-ejede virksomhed-sider er, at skulle den person der ejer siden, forlade virksomheden, forsvinder både side, konti og alt tidligere arbejde.


Annoncering

Når du annoncerer via Facebook er der et hav af muligheder. Mange tænker fejlagtigt at Facebook Boost er nok for at annoncere på Facebook. Den store forskel på et boost og på at lave en annonce via Facebook Business Manager er kontrol. Boost er hurtig og nemt, men der er ingen kontrol med, hvem du reelt rammer med dine annoncekroner. Med Facebook Business Manager har du derimod fuld kontrol over dine målgrupper, annonceformater, annonceplanlægning og meget mere. Du får ligeledes mulighed for at arbejde med retargeting via din Facebook Pixel kode, som også administreres via din Facebook Business Manager!


Kom godt i gang med Facebook Business Manager

Der findes et hav af guider til at komme i gang med Facebook Business Manager, her blot et par:
Facebook Business Manager - grundlæggende
How To Master Facebook Business Manager (the 2019 Guide) (på engelsk)


Skulle du få brug for hjælp står vi altid klar og du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Klik for kontakt information.