Gå til hovedindhold
Provi spiller videre med Nykøbing F. Håndboldklub
4 september 2019

Provi spiller videre med Nykøbing F. Håndboldklub

Konsulenthuset Provi har netop valgt at forlænge sit sponsorat til Nykøbing F. Håndboldklub (NFH) og dermed fortsætte det gode samarbejde.
”Vi vil gerne støtte NFH, fordi vi mener, at klubben gør noget godt for vores lokalområde. NFH udvikler ikke kun dygtige håndboldtalenter, klubben er også med til at skabe positiv omtale omkring vores område og alle de virksomheder, der er her. NFH er med til at højne det fokus, der er på vores lokalområdet. Det er samtidig en klub i stor udvikling, og det vil vi gerne være med til at støtte,” siger Therese Stein Brorsen fra Provi.
Provi har været sponsor for NFH siden 2015, så dette bliver fjerde år i træk, at Provi er på banen som sponsor og lokal opbakning til egnens populære håndboldklub.

Ny hjemmeside, webshop eller droneoptagelser?
Konsulenthuset Provi består af i alt 20 medarbejdere fordelt på tre afdelinger i Nykøbing F., Nakskov og Vordingborg.
Konsulenthuset Provi er et full service konsulenthus, der tilbyder rådgivning til virksomheder indenfor strategi og ledelse, karriererådgivning til jobsøgende og sidst men ikke mindst løsninger indenfor markedsføring, hjemmeside, presse, logo, sociale medier, webshop, fotografering og droneoptagelser.

”Vi kommer selv fra lokalområdet, vi bor, lever og arbejder her, og det gør jo, at vi har hjertet med, når vi rådgiver lokale virksomheder og hjælper dem med markedsføring og branding. Det er i fælles interesse at skabe vækst og fremgang i vores område,” siger Therese Stein Brorsen.