Gå til hovedindhold
Glædelig jul og godt nytår
19 december 2019

Glædelig jul og godt nytår fra Provi

I Konsulenthuset Provi ønsker vi alle vore kunder og samarbejdspartnere en rigtig glædelig jul og et godt nytår. 

Et kig i krystalkuglen

Inden året går på hæld, ser vi tilbage på et år med mange spændende begivenheder, og vi ser frem mod et nyt år i fortsat vækst og udvikling. 

Nye opgaver og projekter

Vores mange opgaver for jobcentrene gennemføres i en god dialog med konsulenterne på jobcentrene, som vi oftest skal løse opgaverne sammen med. Vores arbejde skal være en støtte til deres succes og vigtigst af alt en succes for den enkelte borger, som vi får mulighed for at tage i forløb hos os. I det forgangne år er Konsulenthuset Provi blevet prækvalificeret til at arbejde med flere jobcentre. En prækvalifikation er et vigtigt skridt og en anerkendelse af kvaliteten af vores arbejde. Vi ser frem til, at det kan give flere opgaver i fremtiden. 

I reklamebureauet har vi fået mange nye kunder, som vi løser opgaver for i tæt dialog. Tilgangen af nye kunder viser at vi også her gør en forskel, og vi glæder os over, når det skaber større synlighed, succes og salg for kunderne. 

De nye opgaver har også skabt behov for flere medarbejdere og nye opgavefordelinger gennem det seneste år.  

Nye medarbejdere og nye funktioner

I løbet af 2019 er Provi vokset til 20 medarbejdere, og vi har senest fået to nye medarbejdere i hhv. reklamebureauet og karriererådgivningen. Der er også sket omstruktureringer internt i organisationen, hvor ledergruppen er blevet udvidet med Claus W. Madsen fra egne rækker, som til daglig har sin gang på kontoret i Nakskov. 

I en hektisk hverdag sætter vi stor pris på vores dedikerede medarbejdere, som går til opgaverne med stort engagement og ihærdighed. Det forventes, at personalegruppen vækster yderligere i 2020. 

Ny sikkerhed til persondata

I vores arbejde med borgere er det af højeste prioritet for os, at vores systemer lever op til den tillid vi står på mål for. I lyset af den nye persondataforordning – GDPR – blev det besluttet at udskifte vores oprindelige systemer, da den tidligere leverandør ikke kunne afgive IT-revision af det tidligere system. Vi har derfor indkøbt et helt nyt administrativt system, som er kendt og anerkendt, når man som os arbejder med personfølsomme data. 

En lille gruppe medarbejdere fik førertrøjen på og har sørget for at omstillingen er gået hurtigt og gnidningsfrit, når nu gamle vaner skulle lægges på hylden og nye procedurer skulle i gang. 

Den interne arbejdsgruppe fortsætter arbejdet med at optimere yderligere på processerne, så vi kan få endnu mere gavn af systemet i 2020. 

Fremtiden i Provi

Hos Provi arbejder vi hele tiden på at udvikle os, og vi har lagt ny strategi frem mod 2022. Med konkrete handlingsplaner arbejder hele personalet fortsat med fokus på forandringsvillighed, nærvær, ansvarlighed og engagement, med effekt for vores kunder og høj kvalitet både internt og eksternt. 

Sidst men ikke mindst, så starter vi det nye år med en helt ny visuel identitet – nyt logo og nyt design – en frisk fortælling om hvem Provi er.

Det glæder vi os til at vise frem i 2020. 

Endnu engang ønsker vi alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår

Julehilsner fra

Konsulenthuset Provi