Du er her

Nye tiltag hos Konsulenthuset Provi

1. maj 2016 indtrådte Therese Brorsen i ejerkredsen af Konsulenthuset Provi. Ved siden af har Therese drevet virksomheden Brorsen Marketing, et mindre ”full service” reklamebureau med fast base i Nykøbing F.

Det er derfor naturligt at Brorsen Marketing bliver en del af Konsulenthuset Provi.
Alle de ydelser vi har haft i Brorsen Marketing forsætter, men har ved samlingen i Konsulenthuset Provi fået flere muskler at spille med udtaler Therese Brorsen.

Så fremover er det nu Konsulenthuset Provi, der også tilbyder kunder et mindre ”full service” reklamebureau med stor erfaring i virksomhedsrådgivning. Vi har den overbevisning, at man kommer længst med godt håndværk.
Er fundamentet i orden, er det nemmere at skabe den korrekte synlighed for dig og din virksomhed, udtaler Therese Brorsen.

Vi ser på din virksomhed med nye store briller – vi symptombehandler ikke. Men har derimod de rigtige kompetencer til at udvikle markedsføringstiltag, der øger kendskabet og skaber resultater for dig og din virksomhed.
Vi tilbyder alt inden for strategisk markedsføringsplanlægning, sørger for at de penge du har til markedsføring bliver anvendt optimalt. Dertil laver vi alt inden for grafisk design og identitet herunder logoer, hjemmesider, Facebook, LinkedIn mv.

Vi er skarpe online
Derudover lægger vi en stor arbejdsindsats i, at din virksomhed bliver set online  -  det er ikke nok i dag at være online – kunderne skal også finde lige netop dig. Det er vi specialister i.