Gå til hovedindhold
Konsulenthuset Provi - Virksomhedskurser i På vej til arbejdsmarkedet
10 December 2018

Virksomhedskurser i "På vej til arbejdsmarkedet" / Guldborgsund og Lolland

Som en del af projektet "På vej til arbejdsmarkedet" er der i oktober, november og december 2018 afholdt gratis virksomhedskurser i Nykøbing Falster.

Emnerne for kurserne har været "Fremtidens medarbejder", "Kommunikation Internt i virksomheden", "Kommunikation Eksternt" og "Konflikthåndtering".

Projektets parter har haft mulighed for at tilmelde egne medarbejdere eller deltagere fra egne netværk. Der har været deltagere fra CELF, Jobcenter Guldborgsund samt private virksomheder, og tilbagemeldingerne har været meget positive.

Næste step er, at afvikle fire kurser i Nakskov, med de samme emner.
Alle er velkommen til at tilmelde sig til kurserne. Se mere om datoer og kurser på www.celfkurser.dk/paa-vej-til-arbejdsmarkedet

Projektet "På vej til arbejdsmarkedet"
Målet med det EU finansierede forløb ”På vej til arbejdsmarkedet” er at gøre aktivitetsparate borgere jobparate via en kombination af undervisning og praksistræning. Forløbet er et samarbejde mellem erhvervsuddannelsesinstitutionerne, jobcentrene og hvor Provi varetager kontakten til praksisforløbene i samarbejde med CELF.

Virksomhedskurserne er tilbud til virksomheder, der er del af nuværende praksistræning – men også for de virksomheder, der kunne tænke at deltage i dette.