Gå til hovedindhold
Søren Bækkel med sin metal ugle
17 september 2019

Iværksætter starter eget kunstgalleri

For 13 uger siden startede Søren Bækkel på et iværksætterforløb her i Konsulenthuset Provi.

Søren har gennem hele forløbet udviklet sig utroligt meget siden starten. Denne positive udvikling, har resulteret i det glædelige, at han her i september 2019, har oprettet eget CVR nummer. Ved at bruge træ og stål i hans skulpturer og brugsting, ender hans kreativitet ud i spændende nye fortolkninger. Hans nystartede virksomhed hedder ”By Bækkel” og du kan se og læse mere om Søren og skulpturerne på hans hjemmeside – By Bækkel

Konsulenthuset Provi har her ved afslutningen af iværksætterforløbet fået lov til at købe en af Sørens flotte metalskulpturer – en stor ugle. Vi har placeret uglen i vores gårdhave hvor den nu står og pryder smukt i haven.

 

Udtagelse fra Søren:

"Jeg har igennem 14 år arbejdet i stålindustrien og altid været fascineret af at forme ting med mine hænder, jeg har gennem tiden arbejdet med kunst på mange måder, fotokunst, tegne/male, trækunst, men det er dog jernkunsten der trækker mest.

Da jeg under en længere ledighedsperiode blev tilmeldt jobklub hørte jeg første gang om "High speed iværksætter rejse"

Uffe fra Konsulenthuset Provi kom forbi og holdt et foredrag om hvad det vil sige at drive virksomhed og at det faktisk ikke er så svært som det ofte bliver gjort til.

Jeg havde nogle ideer som jeg havde gået og syslet med på hobby plan og efter et møde med Uffe blev det klart at jeg kunne få lov at komme med på iværksætter rejsen - en rejse blev det på mange punkter.

Det var glædeligt at møde ind første dag og opdage at der var 3 andre fra jobklubben som også var blevet optaget, så var man ikke helt alene, og det varede heller ikke længe før at omgangstonen var ala værkstedhumor.

Kurset løb i 13 uger, hvor vi var omkring alle aspekter i det at drive forretning :forretningplan, budgetter, regnskaber, hjemmeside, markedsføring, bogføring og meget mere.

Hvis man løb ind i problemstillinger var Uffe og Tom altid på pletten

For mig sluttede rejsen 13/9 med at få trukket CVR nummeret, jeg står nu på egne ben i min egen enkelmandsvirksomhed hvor jeg som kunstner/skulptør vil stå for egen produktion og salg af skulpturer, hovedsageligt af genbrugsmetal

Jeg var igår forbi jobklubben og fortælle min historie, håber det kan inspirere andre som har en iværksætter drøm.

Jeg driver virksomheden fra Nørre alslev, Brarup"

Det har været utroligt spændende at følge Sørens positive udvikling, og vi ser meget frem til at følge med i hans videre udvikling.