Du er her

Sælgertræning

Uddannelse af medarbejdere - eller direkte optimering af virksomheden.

Veluddannede medarbejdere er stadig rygraden i en moderne, sund virksomhed. Dygtige medarbejdere ligger ikke på hylderne, og der kan være efterspørgsel i markedet efter disse – du har jo spottet en god medarbejder, hvilket andre også kan gøre.

Også af hensyn til salg af varer eller ydelser til dine kunder, er det vigtigt, du kan fremhæve, at dine medarbejdere kommer på efteruddannelse. Virksomheden får en god bedømmelse internt – og dermed også eksternt, da kunder i lokalsamfundet også ser på, om du passer på dine medarbejdere.

En af værktøjerne til at holde dine medarbejdere glade, kan samtidigt også potentielt øge dit salg, eller forbedre dit produkt eller ydelse.

Af mange gode grunde kan det derfor godt betale sig at efteruddanne dine medarbejdere.

Vi kan ikke gøre dine medarbejdere bedre til at lave flykomponenter eller vise, hvordan man bedre blander cement eller noget helt tredje.

Vi er derimod stærke på personlige kompetencer og team udvikling. Alle kender sætningen: vi skal trække i samme retning.

Mange har også prøvet som gruppe at stå med et langt reb, og fundet ud af, at det alligevel godt kan være svært at finde fælles fodfæste. Der er måske mudder i den ene ende af rebet, og helt tørt græs i den anden ende. Vi lærer dine medarbejdere at strø sand ud de rigtige steder.

Vi har ingen lagervarer på hylden angående medarbejderuddannelse. Vi tilpasser hvert enkelt kursus præcist efter dine behov fremfor vores ønsker.

Vores muligheder spænder vidt, da vi internt har mange forskellige kompetence hos vores konsulenter. Samtidigt har vi et stærkt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere, så hvad enten det drejer sig om kundebetjening, team samarbejde, personlig udvikling hos den enkelte medarbejder eller noget, som ikke er nævnt her, så tag kontakt til nærmeste afdeling af Konsulenthuset Provi. Vi arbejder hurtigt og professionelt, når først du har givet grønt lys til det aftalte.