Du er her

Ny hjemmeside

Vi som kunder er blevet meget kræsne og har høje forventninger til at de hjemmeside vi besøger er opdaterede og levende hjemmesider, der skaber troværdighed ved første blik.

Meget står på spil i dag omkring ens hjemmeside - om det er til en lille forening eller en virksomhed spiller ingen rolle. Over 85% af den danske befolkning - unge som ældre - bruger internettet til at søge informationer omkring produkter og services - OG DET ER VIGTIGT AT DE NETOP KAN FINDE DIN VIRKSOMHED.

Dette er bare et par af de mange grunde til at hjemmesiden i dag spiller en afgørende rolle, uanset hvad type virksomhed du driver.

Vi fungerer som et full service bureau til udvikling af hjemmesider. Vælger du at bruge os, går vi i tæt dialog med dig om dine ønsker og mulighederne for at realisere dem. Første skridt er at vi udarbejder et design fra dialogen og når det så er godkendt af dig, går vi i gang med selve udviklingen.

Alle sites laves med responsive design. Med responsive design sikrer du at dit site bliver vist på en flot og læsevenlig måde om man tilgår den fra en computer, mobil eller tablet men også at man er søgbar på Google. Udover det responsive design, er alle vores hjemmesider udviklet til at være let redigérbare, sådan at i let selv kan rette de små stavefejl.

Vi tager dig igennem hele processen om det handler om: 

  • Designet til hjemmesiden
  • CMS
  • Det rigtige indhold
  • SEO
  • Hosting
  • Farvernes betydning
  • Webshop

Hvad sker der efter lancering af din hjemmeside?
En ting er, at få udarbejdet en ny hjemmeside noget andet er at hjemmesiden skal kunne findes af de kunder du har og de potentielle kunder, der hver dag søger internettet tynd for informationer. Her kan vi gøre en stor indsats da vi har egen SEO afdeling, der opsætter og vedligeholder hjemmesider for store og små kunder.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak på telefon 54860604