Gå til hovedindhold

Forsikrede ledige


På et forløb i Provi arbejdes der med at afdække dine kompetencer og muligheder for beskæftigelse og sætte dig mål for job eller uddannelse. Der arbejdes med din synlighed og planlægning af egen indsats vedrørende virksomhedssøgning og kontakt.

Der vil være fokus på de forskellige værktøjer, som kan bruges omkring jobsøgning og det personlige salg i jobsøgningens forskellige faser.

Der vil være fokus på job, uddannelse, virksomhedspraktik eller løntilskud.

Konsulenthuset Provi - forsikrede ledige

Hvor kan vi hjælpe dig?

Først og fremmest skal du have en personlig samtale med en af vores konsulenter. Her skal vi sammen finde ud af, hvor du er stærk - set med en arbejdsgivers øjne. Hvor kan du tilføre noget merværdi for en kommende arbejdsgiver. Og hvor kan du finde glæde ved at være?

Hvad kan du så gøre før det første møde?

  • Hvis du har et CV, du selv har lavet, eller du bruger Jobcentrets CV, så vil det være fint, hvis du kunne have det med dig, når vi mødes til den første, personlige samtale. Har du tidligere eksempler på CV’er med, så bliver vi bare glade. Vi har ikke adgang til dine oplysninger hos kommunen, så vi kan ikke selv hente dit CV automatisk.
     
  • Hvis du har fået lavet en kompetenceprofil på ”Min Kompetencemappe” www.minkompetencemappe.dk/Login.aspx, så tag også den med. Har du ikke en printer, så send den til os på en mail, så printer vi den.