Du er her

High Speed Iværksætter rejse

Der er mange dygtige borgere i Jobcentrets systemer, der har lysten og idéen til at bliver iværksætter. Med initiativet "High Speed Iværksætter Rejse" vil vi sætte fokus på at skabe en ramme for iværksættere, der kan komme i et forløb, hvor de bliver forberedte på rejsen som iværksætter.

Deres Idéer bliver testet, og de , der kommer igennem nåleøjet, vil møde dygtige erhvervsledere og få tildelt en mentor, der kan være med til at understøtte idéen eller projektet og give den rygstøtte, der skal til for at så succes.

Formålet
For Guldborgsund Kommune er formålet at skabe nye virksomheder og dermed nye spændende arbejdspladser. For dig som potentiel iværksætter er formålet at få rådgivning og sparring i skabelsen af en ny virksomhed samt støtte så virksomheden kommer i drift og bliver en succes.

Målgruppe
Borgere der pt. er på offentlig forsørgelse, der ved kompetenceudvikling og med egne personlige kompetencer kan blomstre i et liv som iværksætter.

Det sker i projektet:

  1. Drøftelse af din forretningside med din kontaktperson i jobcentret. Efterfølgende og ved godkendte idéer reserveres individuel samtale med Provi.
  2. Screeningssamtale med Provi
  3. Sammen med de involverede arbejder du på projektet i op til 13 uger. Der er evaluering hver 4. uge
  4. De første 8 uger arbejder du med din forretningside samt kompetenceudvikling. Efterfølgende arbejdes med den egentlige etablering og igangsætning.'

De involverede der støtter dig på vejen mod succes i din iværksættervirksomhed:
Jobcenter Guldborgsund
Konsulenthuset Provi og Pajor
Business LF
Erhvervsmentorer.

Download vores brochure til High speed iværksætter rejsen

Yderligere informationer

Har du spørgsmål til forløbet er du meget velkommen til at kontakte en konsulent hos Provi på telefon 54860604 eller via mail info@provi.dk