Du er her

Karriererådgivning

Konsulenthuset Provi har gennem adskillige år arbejdet med at støtte den enkelte person i egen udvikling til en tilværelse på arbejdsmarkedet – ud fra egne kompetencer, kvalifikationer og ønsker til arbejdslivet.

Arbejdet kan opdeles i indsats:

  • Indenfor jobskifte, hvor det er hjælp til den enkelte, der stadig er i job eller i opsagt stilling, hvor karriererådgivningen sker som inspiration eller egentlige outplacement forløb.
  • Indenfor jobsøgning, hvor vores arbejde spænder vidt, fra personer, der er er tæt på et ordinært job og fra personer, hvor der skal gennemføres afklaringsforløb, inden målet er helt tydeligt.
  • Indenfor iværksætteri, hvor vi har fokus på processen til og med opstart af egen virksomhed – perioden før det offentlige erhvervsservicesystem sætter ind.
Jobskifte

Alle virksomheders succes kræver, at de har de rigtige medarbejdere på alle niveauer i virksomheden.

Jobsøgende

I Konsulenthuset Provi har vi stor erfaring med at hjælpe personer tilbage til et job! Vi har ligeledes stor erfaring med at hjælpe personer, der af en eller anden årsag ikke er på arbejdsmarkedet lige nu, med at komme tættere på at blive jobklar.

Iværksætter

Som potentiel iværksætter, er der mange ting, du skal have tænkt igennem, før du starter med din egen virksomhed. Der er mange praktiske spørgsmål, der trænger sig på.