Du er her

EU

EU har en pulje penge til brug for udvikling i medlemslandene. Potentialet for at lave et godt, visionært, nyt og spændende projekt er bestemt til stede, hvis du retter dine øjne mod EU og dens muligheder.

Der er dog nogle faldgruber, man kan risikere at falde i undervejs. Især behovet for store likvide midler kan knække ellers sunde virksomheder, hvis der ikke foreligger en god køreplan.

Vi har i praksis haft hænderne helt nede i EU's muld, og ved derfor nøjagtigt, hvad der virker, og hvad der kan skabe problemer.

Vi ved, der er krav om stor skriftlighed og dokumentation - vi har mandskabet til at støtte dig i den vanskelige opgave.

Vi kan støtte dig med følgende inden for EU projekter:

For ikke at spilde din tid og penge, kan vi allerede her give dig nogle generelle retningslinjer for, hvordan et EU finansieret projekt skal se ud:

  • Har projekt-idéen en europæisk dimension?
  • Er projektidéen innovativ? Definitionen på ’innovativ’ kan heldigvis være bred
  • Er der internationale partnere i projektet, og er det de rigtige og de bedste?
  • Er egenfinansieringen på plads?
  • Kontrolmulighederne - eksempelvis stilles der ofte krav om revisorbistand i projektets rapporteringsfase
  • Har du selv tid og likviditet til et EU-projekt?

Mener du, at du kan nikke genkendende til mange af ordene, så skal du ikke lade dig afskrække af det massive bureaukrati. Vi kan hjælpe dig igennem forhindringerne.

Kontakt Konsulenthuset Provis Uffe Stein direkte og aftal, hvordan han og eventuelle samarbejdspartnere kan støtte op om dig.

Alle samtaler er selvfølgelig fortrolige!

Ide og ansøgning

Hvis du har en projekt-idé, du gerne vil have realiseret , og overvejer du, om du kan modtage støtte fra EU til dette, er der en række indledende spørgsmål, du skal stille dig selv.

Projektgennemførelse

En vellykket og succesfuld projektgenemførelse bygger på en detaljeret projektplanlægning med en klar forståelse og arbejdsdeling mellem parterne og en god evaluering undervejs.

Administration og rapportering

At arbejde med Eu projekter kræver en god administration. Der skal være kontrol fra start til den afsluttende gennemgang med revisionen. 

Evaluering

Der vil altid under projekter, som opnår EU-tilskud, være krav om en afrapportering og evaluering, regnskabsmæssigt og i forhold til de mål, der er sat.